Din snickare i Borlänge

Allt inom bygg & ROT-arbeten
  • slide01
  • slide03
  • slide04
  • slide02

Badrumsrenovering


Vi bygger nytt och renoverar badrum för privatpersoner och företag inom privat och offentlig sektor i Borlänge, Dalarna. Badrumsrenovering är perfekt att jobba med på vinterhalvåret, men tänk på att dräneringsarbeten och vvs-system för badrum och toalett som behöver renoveras eller byggas om i anslutning till badrumsrenoveringen, är bäst att utföra när marken inte är frusen.

Vi renoverar ditt badrum


Renovera badrum och våtutrymmen
Att renovera badrummet kan göras av flera anledningar. Det kan göras beroende på att man vill ha ett annat material eller att man misstänker fuktskador.

Vi har stor erfarenhet av badrumsrenoveringar. Vi sätter kakel och klinker, gör allt underarbete på vägar och golv, monterar porslin och övrig inredning i ditt badrum.

När anledningen är fuktskador
Fuktskador kommer “krypande”. Oftast upptäcker man inte skadan förrän det är försent. Vi har lång erfarenhet av arbete med fuktskador och åtgärdande av dom.
Vi kan oftast vid en snabb besiktning tala om var riskerna är som störst och föreslå åtgärder så att Du slipper kostsamma reparationer.

Vi har erfarenhet av alla material i bad- och våtutrymmen både av äldre slag och de senaste.

Kakel, klinker och flytspackling
Vi erbjuder alla tjänster som har med kakel & klinker samt flytspacklinig att göra. Kakelsättning utförs av plattsättare som har lång erfarenhet och med precision och skicklighet. Du får ett arbete med kvalitet och säkerhet för framtiden. Vi garanterar optimal fuktspärr i alla våtutrymmen.

Installation VVS och porslin
Vi har samarbete med VVS installatörer för att kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning, vilket gör att renoveringen av ditt badrum flyter på utan fördröjning på montörerna.

Elinstallationer i badrum och våtutrymmen
Riskerna för svåra elolyckor är större där det finns fukt och många jordförbundna föremål som i exempelvis bad- och duschrum.
Därför måste elmateriel som används där uppfylla särskilda säkerhetskrav.
Vi har samarbete med EL installatörer med lång erfarrenhet och behörigheter, för att kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning.

Renoveringsföretag i Borlänge


Jockes Bygg & Snickarservice AB är ett av många byggföretag som jobbar med renovering av kök och badrum. Vår målsättning är att alltid utföra ett bra jobb som håller i längden och få återkommande och nöjda kunder. Nästa gång kanske det är dags att bygga en inglasad veranda eller renovera en altan. Då finns vi redo att ta oss an ert uppdrag och bygga minst lika bra som förra gången.