Välkommen till oss

Bakom Jockes Bygg och Snickarservice finns Joakim Löv och företaget startades 2010. Som byggnadsingenjör och med ett brinnande intresse för renovering som lyfter och vårdar gamla detaljer såväl som skapar moderna och hållfasta hus, är målet i alla uppdrag att arbeta nära kunden och med kvalitet i material, utförande och resultat.

Att renovera rätt är en konst som vårdar och utvecklar äldre hus, och det får du av oss. Det handlar om att behålla atmosfär och känsla samtidigt som lösningen kan hålla över tid. Det gäller isolering i träfasader, fönster, materialval på verandor och träpaneler i kök eller inglasning av altaner. Vi hjälper dig med stora och små uppdrag!

Vardagsrumsrenovering utförd av Jockes bygg & snickarservice - ett byggföretag i Borlänge och FalunVardagsrumsrenovering utförd av Jockes bygg & snickarservice - ett byggföretag i Borlänge och Falun
Vardagsrumsrenovering utförd av Jockes bygg

Materialval som håller

Grunden i all lyckad renovering är starka material och produkter som klarar påfrestningar över tid. Hos oss får du kvalitet och möjlighet att anpassa material efter hus, plånbok och smak. Bland annat arbetar vi med Benab och Bygma där vi köper in material från exepelvis Sunnerbo Fönster, Valbo Trä, Wall & Water-skivor från Berry-Alloc och Fibo våtrumsskivor. För att nämna några exempel. Samtidigt är vi alltid öppna för att arbeta med paketslösningar och andra tillverkar om våra kunder vill det. Det handlar om en öppen dialog och hitta den lösning som passar dig bäst!