Bygg- och Renoveringshjälp FÖR hela huset

Välj hantverkare som har lång erfarenhet av ombyggnations- och renoveringsuppdrag i hus och fastigheter som är äldre. Det ger dig kunskap om hur alltifrån el, rör och bärande element till gamla fina detaljer som vedspis och burspråk bäst kan moderniseras och bevaras. Av oss får du hjälp att hitta ditt hus helhet och får renovering som håller länge. Välkommen till oss!

altan


Bygg en altan och få ett roligare utomhusliv. Oavsett som du vill ha en altan till poolen eller en veranda med snickarglädje kan du få hjälp av oss. 
​​​​​​​

badrum


Uppdatera ditt badrum. Vi hjälper dig att renovera enligt gällande regler och krav och arbetar endast med målare och plattsättare som ger garantier i sitt arbete. 
​​​​​​​

KÖKSrenovering


Köket är hemmets hjärta. Renovera det så att du får en plats för samvaro, matlagning och bra ergonomi. Hos oss kan du få hjälp med allt ifrån montering till olika former av platsbyggen.

Inglasning av uteplats


Glasa in uteplatsen och få ett extra rum till ditt hus. Vi kan hjälpa till med montering av en färdig lösning eller skapa en uteplats som är skräddarsydd.

UTerum


Ett uterum ger mer yta och en möjlighet att sudda ut gränsens mellan hus och trädgård. Vi hjälper dig att hitta en lösning som både passar dina behov och ditt hus arkitektur.

Garage


Carport, dubbelgarage eller ett garage med bastu och gym? Välj idéer och hantverk som håller över tid och passar ihop med ditt hus och dina önskemål. 

Fönster- och fasadrenovering


Fönster och fasad i god kondition ger ditt hus skydd mot fukt, drag och väder. Med stor erfarenhet av renovering av träfasader och fönsterbyten i äldre fastigheter hjälper vi dig att hitta rätt lösning för ditt hus.